Datum

24 oktober 2015

Accommodatie

Onbekend

Na vorige week verloren te hebben van Buiksloot F2 was er een oefenwedstrijd gepland tegen Zeeburgia F o8. Iedereen was ruim op tijd, dus je kon merken dat de jongens er zin in hadden. Dat had waarschijnlijk ook te maken met de verrassing die Denzel geregeld had voor na de wedstrijd.
Voor de wedstrijd werd een goede warming-up gedaan, hier werd gedribbeld met de bal en afgewerkt op doel. Om 11:00 uur begon de wedstrijd waarin het voetbal niet erg goed was maar we toch met 3-0 voor kwamen door doelpunten van Loek en Celest. En ook onze keeper Wessel heeft veel goede reddingen gedaan. In de rust was er even goed gesproken over de eerste helft onder het genot van een beker limonade. Nadat iedereen wist wat er verbeterd moest worden ging de tweede helft van start. Deze helft was voetballend veel beter en het doelsaldo werd uitgebouwd tot 6-1 met prachtige doelpunten.
Top jongens goed gedaan!

Na de wedstrijd waren er broodjes in de Loggia en was het voor niemand meer een verrassing wat er na de wedstrijd ging gebeuren. Denzel had een middagje Footgolf in Spaarnwoude voor deze toppers bedacht. Even lekker ontspannen samen met ouders tegen een bal trappen en proberen om deze met zo weinig mogelijk keren te raken in een gat te schieten. We deden een ronde van achttien holes met veel hindernissen en ballen in de sloot. Na negen holes was er limonade en een snoepje voor iedereen. Toen iedereen weer energie had gingen we voor de laatste negen holes. We hebben heel veel plezier gehad, een super dag!