Sponsor in Beeld

banner1-1140x300.jpg

 

TIVAP Containerverhuur Service is 11 jaar geleden voortgekomen uit het bedrijf T.V.A. (Transport-Verhuur en Aannemingsbedrijf) van de gebroeders Oudejans. T.V.A. is al 40 jaar succesvol in ondermeer milieureiniging en verhuur.

Beide bedrijven zijn gevestigd aan de Symon Spierweg 11 in Zaandam.

In augustus 2010 zijn de broers Oudejans met hun bedrijf TIVAP gestart met de sponsoring van Hercules. Oorspronkelijk op verzoek van een vriend en oud-Herculiet, wiens dochter uitkwam in het damesteam. Naast shirtsponsoring van het damesteam werd er een reclamebord gesponsord.

Inmiddels 10 jaar verder sponsort TIVAP nog steeds onze vereniging en wil dit nu uitbreiden met een bonusregeling. Hiermee kan Hercules tussen de € 10 en € 25 verdienen als er een container wordt gehuurd door een Hercules lid. Dit concept is door TIVAP al eerder met succes uitgevoerd bij voormalig stadsgenoot Zilvermeeuwen en nu nog actueel bij de voetbalvereniging T.O.B. in Amsterdam.

Voor het huren van containers ben je bij TIVAP dus aan het juiste adres. TIVAP plaatst elke container in de regio Noord-Holland.
Dus huur je gesloten of open afvalcontainer met een inhoud van 3 tot 20 kuub voor:

  • grofvuil,
  • bouwafval,
  • houtafval,
  • puinafval,
  • grondafval en
  • groenafval

en deze wordt snel voor je deur afgeleverd. 

container-open-10m3-400x200.jpg container-gesloten-400x200.jpg container-open-400x200.jpg

 

De huurprijs gaat uit van 3 weken huur en is inclusief aan- en afvoeren van de container en verwerkingskosten van afvalstoffen.

👉 Iedere Herculiet die zelf óf voor een ander bij TIVAP een container huurt, bezorgt Hercules - afhankelijk van de grootte - van € 10 tot € 25. 👈

 

Bel en bestel met Bonuscode HERCULES via 075-622 22 22


Openingstijden
Ma t/m Vr van 07:00 - 16:00 uur

TIVAP B.V.

Symon Spiersweg 11
1506 RZ Zaandam

Corona-update: Vanaf zaterdag 25 september gaat de verplichte 1,5 meter eraf!

20 september 19:15  Vanaf 25 september 2021 geldt versie 18.0 van het Protocol Verantwoord Sporten in Zaanstad. Dit betekent dat alle nog bestaande beperkingen voor sport vervallen. Alleen voor de horeca gelden nog aparte corona regels. Een sportkantine wordt gezien als een horeca gelegenheid. Maar in een sportkantine gelden wel andere regels dan in cafe's en restaurants (cf. afspraken met NOC*NSF).meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!