Scheidsrechter

Binken, A.J.

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zondag speelde het 2e een bekerwedstrijd tegen het sterke en 1 klasse hoger spelende Fortuna W'veer. Na een matige eerste helft, waar Hassan ook nog eens geblesseerd raakte en uitviel, Varinjo was zijn vervanger, kwamen we vlak voor rust met 0-1 achter.

De 2e helft werd er meer gestreden voor de bal en nadat in de 60e minuut Nick ook geblesseerd uitviel, stonden we met 10 man en er waren geen wisselspelers meer (streng beleid met het vragen van wisselspelers).

Toch kwamen we verrassend nog op 1-1 na goed doorzetten van Varinjo.

Nog geen 10 minuten later was de stand al 1-3 en nadat Mazlum alleen voor de keeper vergat te scoren, liep Fortuna uit naar een regelmatige 1-5.

Mannen, niet getreurd, we liggen uit de beker maar aanstaande zondag is weer belangrijk. We spelen dan uit bij SDZ.