Hercules E1 knokt terug in bloedstollende tweede helft

10 oktober 2015 10:45

Accommodatie

Onbekend

We moesten tegen Always Forward. We begonnen redelijk de eerste helft.
We schoten de bal veel naar de tegenstander en hadden niet zoveel balbezit en daardoor had de tegenstander 4 doelpunten gemaakt. Sommige doelpunten vielen door de fouten van onze verdedigers en door de middenvelders, omdat de verdedigers niet goed hadden omgeschakeld vond ik ieder geval. We hadden wel veel kansen maar die werden niet goed afgemaakt.
In de tweede helft knokten we er tegen aan. Daardoor hadden we ook veel meer balbezit, zodat we meer op doel konden schieten en meer doelpunten konden maken. En dat deden we ook, we hadden 3 doelpunten gemaakt. we hadden nog maar een paar minuten toen de tegenstanders weer een doelpunt maakten. We probeerden weer terug te komen maar schoten helaas steeds tegen de paal en lat en uiteindelijk scoorden we een paar minuten voor tijd. De stand was toen 5-4. In de laatste paar seconden kregen we nog een hele grote kans maar die ging er niet in toen de scheidsrechter affloot. Het was echt spannend!!!