Datum

3 oktober 2015 10:15

Accommodatie

Onbekend

Vandaag moesten we spelen tegen de Zouaven. Vorig seizoen hadden we van ze verloren maar dat ging toen niet helemaal eerlijk vond ik dus wilden we vandaag revanche nemen. De 1e helft begonnen we niet zo heel goed. We schoten de bal heel vaak naar de tegenstander en moesten daardoor heel veel achter de bal aanrennen. Het laatste kwartier ongeveer begonnen we meer te voetballen en schoten we vaker de bal naar elkaar. Daardoor kregen we hele goede kansen waardoor Jens eerst de 0-1 en later uit een corner de 0-2 maakte. We hadden nog meer kansen maar jammer genoeg konden we niet meer scoren.

Rust

De 2e helft begonnen we net zoals de 1e helft, niet zo goed. Eigenlijk was de hele 2e helft lastig. We moesten heel hard knokken om de bal weer te veroveren. En we schoten weer te vaak de bal naar hun toe. De Zouaven kregen een paar kansen maar echt hele grote waren dat nou ook weer niet. Ze kregen wel een penalty die Mauro eerst nog tegen kon houden maar een ander van hun schoot de bal er toch nog in, 1-2. We deden wel heel erg onze best en het laatste deel van de 2e helft ging het toch weer wat beter. Toen floot de scheidsrechter en hadden we gewonnen!!

Volgende week spelen we tegen Always Forward en als we weer zo goed ons best doen kunnen we weer winnen.