spelers met de week toenam, hebben de mannen van H2 weer eens 3 punten binnengesprokkeld. Een lastige periode, ook voor de begeleiding, elke week weer afwachten hoeveel spelers er nu weer uit de toverhoed kwamen.

Bedankt!
Alle A-Junioren die de afgelopen weken bij ons gespeeld hebben, harstikke bedankt!!
En ook de twee routiniers die afgelopen zondag hun opwachting hebben gemaakt, bedankt! Genoeg bedankjes gegeven, want we hebben ook nog een voetbalwedstrijd gespeeld.

Hercules vs. de Wind
Een wedstrijd waarbij de wind een grote rol heeft gespeeld. Voor de rust hadden we de
wind in de rug, maar daar hadden we niet veel voordeel van. Wel wat kansen en
schoten richting het doel, maar geen doelpunten. De ballen die diep werden
gegeven, waren bijna allemaal te hard. Na de rust wind tegen, toch was het spel
wat beter.

Toch kwamen we met 0-1 achter, een verdwaalde voorzet van een van de
spelers van Meteoor verdween - mede door de wind - achter Sercan in het net.
Onverdiend, maar ja daar wordt niet naar gevraagd.

Drukken
Vanaf dat moment gingen we toch met meer druk naar voren spelen. En ja hoor, in de 80e minuut ging Koen Groeneveld luid roepend naar voren, kreeg de bal via een combinatie goed terug en schoot beheerst de 1-1 in. We gingen door en 3 minuten later maakten we de 2-1 door Jordan Butter .
De slotminuten waren spannend, maar uiteindelijk floot de scheidsrechter de wedstrijd af.