FC Barcelona voetbalkamp 5 t/m 7 mei a.s. bij Hercules


Het FC Barcelona Voetbalkamp wordt op 5 t/m 7 mei a.s. bij sc Hercules Zaandam.
Drie dagen lang trainen zoals Frenkie de Jong, Lieke Martens, Messi, Griezman, Ter Steegen en Piqué. En dat betekent trainen volgens de echte Barça-manier, plezier hebben en nieuwe vrienden maken! Dat wil jij toch ook? Dit kan bij Barça Academy, de voetbalkampen van FC Barcelona in Nederland. Bij FC Barcelona voetbalkampen en clinics beleef de tijd van je leven

Drie dagen vol met voetbal-, of keepersplezier! Kans om gescout te worden voor de opleiding van FC Barcelona!

INSCHRIJVEN_3.jpg

Trainen als Barca 

FC Barcelona organiseert onder de naam Barca Academy in de meivakantie een voetbalkamp bij Hercules. Door de Corona pandemie moest het voetbalkamp een paar keer worden uitgesteld, maar gelukkig zijn de vooruitzichten dankzij vaccinaties nu veel beter geworden.

Speciaal voor deze dagen komen er drie Barcelona trainers, allen oud Barca spelers, naar Zaandam. Zij hebben het FC Barcelona DNA en willen dit delen met jongens en meisjes in Nederland. Zij zullen trainingen aanbieden zoals de jeugd van FC Barcelona die dagelijks krijgt.

Jongens en meisjes, spelers en keepers: iedereen in de leeftijd van zes tot en met zestien jaar is welkom.

Wat kun je verwachten?

Drie dagen lang twee training per dag van FC Barcelona trainers. 's Morgens van 10.00 tot 12.00 en 's middags van 14.00 tot 16.00. Tussen de 12:00 en 14:00 lunch.

Naast de dagelijkes trainingen en een goede lunch doe je mee aan de FC Barcelona voetbalquiz, draag je het origineel FC Barcelona voetbalkamp trainingstenue, drink je uit je eigen bidon en ontvang je een rugtas. De beste speler en de deelnemer die een voorbeeld is volgens de FC Barcelona normen en waarden krijgt bovendien een prachtige prijs. En iedere deelnemer ontvangt het certificaat met handtekeningen als bewijs van deelname.

Diverse prijzen; gesigneerd FC Barcelona shirt, gesigneerd FC Barcelona elftalfoto, gesigneerd foto van speler van FC Barcelona.
De grootste talenten maken kans om uitgenodigd te worden voor trainingen in Barcelona door trainers van de club.

Kortingsactie voor leden en nog niet leden van  Hercules
Leden van sc Hercules Zaandam ontvangen van de club € 65,00 van het inschrijfgeld terug. Na aanmelding en betaling van het volledige bedrag (€ 245,00) sturen wij de club een bericht en stort Hercules € 65,00 terug op uw rekening.

Niet-leden van sc Hercules ontvangen ook een cash-back korting. Maar dan alleen als je je als nieuw  Hercules-lid aanmeldt  voor het seizoen 2021/2022.  Je ontvangtn dan  € 45,00 korting op de contributie voor het seizoen. na inschrijving.

Inschrijven via: https://barcaacademy.nl/

Bij FC Barcelona voetbalkampen en clinics beleef de tijd van je leven

Drie dagen vol met voetbal-, of keepersplezier! Kans om gescout te worden voor de opleiding van FC Barcelona!

Vragen of opmerkingen kunt u mailen naar: info@barcaacademy.nl

 

Bron: Aangeleverd
Delen

Lees meer over:
Academy Barca Barcelona FC Barcelons Football academy Hercules sc hercules zaandam trainen
Gerelateerde artikelen:

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!