Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Herculadies naar RCZ?

21 januari 2019 21:15

Na de verloren bekerwedstrijd deze zondag een oefenpotje tegen de dames van HSV Sport 1889 uit Hoorn omdat de competitie pas hervat wordt op 3 februari. Het had in de nacht van zaterdag op zondag gevroren. Alle velden bij Hercules waren goedgekeurd. Op het moment suprème werd het C-veld afgekeurd. Hierdoor kon de wedstrijd van de Herculadies eigenlijk geen doorgang vinden. Een belletje van Rene naar de buren van RCZ gaf uitsluitsel. De wedstrijd van de Herculadies kon gespeeld worden op het kunstgrasveld van RCZ. Waarvoor hartelijk dank.

In overleg met de tegenstander werd het een wedstrijd van 2x35 minuten. Over de wedstrijd kunnen we kort, heel kort zijn. Het was eenrichtingsverkeer. HSV Sport 1889 heeft geen enkel schot op het Herculadies doel afgevuurd. Tattie heeft meer terugspeelballen gehad dan dat ze handelend moest op treden. In de eerste helft wisten de Herculadies viermaal het doel te treffen. Coach Rene noteert alles op het briefje, nou ja alles, wel de maakster van het doelpunt maar niet de minuut waarin het doelpunt gemaakt werd. Dus een opsomming van de goals in de eerste helft: 1-0 Myrthe, 2-0 Tess, 3-0 Isabelle (beauty van een doelpunt) en de 4-0 door Tess. In de tweede helft een zelfde beeld als voor de rust. Bij de Herculadies werd er wat geschoven in de opstelling. Denise ging spelen op het middenveld en was er een driemans/vrouw verdediging. De score werd uiteindelijk opgevoerd tot 11-0. Doelpunten waren er van:  6-0 en 7-0 Myrthe, 8-0 Selamawit, 9-0 Lindsey, 10-0 Denise (normaalste zaak van de wereld) en de laatste 11-0 door Tess.

Kort samengevat, topwedstrijd van de Herculadies, goed samenspel onderling waar de tegenstander geen weerwoord tegen had. Na afloop van de wedstrijd een gezellige derde helft in de kantine van Hercules.

Lady of the game: Kayleigh

Komend weekend, mits de weergoden het toelaten opnieuw een oefenpotje op het Hercules complex tegen Pancratius uit Badhoevedorp.