Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Buurvrouwen afgedroogd

12 februari 2018 9:45

In het weekend dat de Olympische Spelen startte, stond het onderlinge treffen tussen de Herculadies en de buurtjes van RCZ op het programma. Ondanks een matige start, maakten de Herculadies hun kampioensaspiraties volledig waar: 6-0.

RCZ kwam pas na de winterstop in de poule waarin ook de Herucladies zijn ingedeeld. RCZ speelden hun eerste wedstrijd gelijk tegen een concurrent van de Herculadies, dus dat beloofde wat te gaan worden.

Wedstrijdspanning
Vooraf de gebruikelijke peptalk van Rene. Naarmate het seizoen zijn eind begint te naderen, lijken de Herculadies wel last te krijgen van een mate van wedstrijdspanning. In de eerste 45 minuten ging het spel over en weer. Door het onrustige spel van Herculeszijde kon de tegenstander in de wedstrijd blijven. Als resultaat wisten de Herculadies slechts éénmaal het doelnet te vinden. De ruststand was derhalve een magere 1-0.

Buiten adem
In de tweede helft ging het een stuk, mede doordat de dames van RCZ het niet meer konden belopen. De ruimte om te voetballen werd groter en de Herculadies combineerden er lustig op los. Doelpunten konden niet uitblijven en die kwamen er ook. De teller bleef uiteindelijk staan op 6-0. De doelpunten werden gemaakt door Denise (1x), Mariska (1x), Michelle (1x), Larietha (1x) en Tess (2x).

Lady of the game: Mariska