Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

In hoofdletters

21 januari 2018 18:15

Om het ritme bij de Herculadies er in te houden, had Rene een oefenwedstrijd in deze lange winterstop geregeld met een tegenstander van formaat: MO 19 van sc Buitenveldert. Dit team speelt in de hoofdklasse en dat was te merken ondanks de geweldige inzet van keepster Tatiana.

De afgelopen week waren de weersomstandigheden niet om over naar huis te schrijven: nattigheid, kou en een briesje. Maar op het moment dat het er toe doet was er zon. Je krijgt wat je toekomt zullen we maar denken…

Om 11:00 uur begon de wedstrijd op een zonovergoten Hercules sportcomplex. Grote afwezige was Rene, geveld door een griepje. De reservecoach nam de honneurs waar. De Herculadies waren zeker niet de onderliggende partij ondanks het klassenverschil en hadden ook mogelijkheden om te kunnen scoren.

Na een minuut of twintig kwam Buitenveldert gelukkig op 0-1. Geenzins uit het veld geslagen bleven de Herculadies er voor gaan. Voor de rust was er de dik verdiende gelijkmaker: Merle maakte een goede aanval af met een beauty van een doelpunt: 1-1.

In de rust een bakkie thee en op adem komen voor het tweede bedrijf. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Buitenveldert het iets betere team maar de Herculadies beten goed van zich af. Halverwege de tweede helft kwam Buitenveldert uiterst gelukkig op 1-2. Tatiana had haar zoveelste wereldredding, de rebound knalde Buitenveldert tegen de onderkant van de lat. De bal kwam het veld weer in en via de rug van Tatiana rolde de bal in het doel. De Herculadies deden er een schepje boven op en gingen naarstig op zoek naar de gelijkmaker. Helaas voor de Herculadies viel het laatste doelpunt van deze wedstrijd aan de andere kant: sc Buitenveldert maakte de 1-3 en daar bleef het bij.

Over wie de lady of the game zou moeten zijn, daar was geen twijfel over. Tatiana steeg deze wedstrijd boven zich zelf uit tot grote frustratie van alles wat Buitenveldert was. Dus vandaar dat het in dit verslag in hoofdletters staat.

LADY OF THE GAME: TATIANA !!!!!!!!