Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

OMROO wint ook derde helft van Herculadies

8 januari 2018 15:15

Met een vliegende start stonden de Herculadies in korte tijd voor met 3-0 tegen OMROO. Maar die snelle voorsprong mocht niet baten. OMROO kwam langszij, ging er overheen (5-6) en deelde de knock out uit in de derde helft.

2017 is verleden tijd, 2018 is begonnen. En hoe beter te beginnen dan een met een serieuze wedstrijd om de gevolgen van de schranspartijen van de kerst en oud/nieuw er af te lopen. Zondag

7 januari 2018 werd een gedenkwaardige dag voor de Herculadies met het sterke OMROO als tegenstander.

Vliegende start
De Herculadies hadden een vliegende start. Dit was grotendeels te wijten aan O.M.R.O.O, want die hadden niet door dat we al begonnen waren… Binnen no time was het 3-0 (1-0 Michelle, 2-0 Michelle en 3-0 Denise) voor de Herculadies. Na het onwennige begin kwam O.M.R.O.O op gang. De opgelopen achterstand werd ongedaan gemaakt en gewijzigd in een voorsprong. De doelpunten voor O.M.R.O.O werden gemaakt door Rene 3-1, Wanda 3-2, Carla 3-3 en Regilio 3-4. Deze stand werd door de O.M.R.O.O met allerlei vertragende tactieken naar de rust gesleept.

Aanpassing tactiek
Opperbeste stemming in de O.M.R.O.O kleedkamer. De snoetjes van de Herculadies keken minder vrolijk. In de rust werd de tactiek van de O.M.R.O.O aangepast. Fred, de tijger in de goal de eerste helft moest helaas geblesseerd de strijd staken. Uw verslaggever nam de honneurs waar in de goal. Verder werd besloten dat wat er ook gebeurt, de overwinning op de Herculadies hoe dan ook een feit moest zijn.

Aansluitingstreffer
In de tweede helft van 35 minuutjes werden de doelpunten netjes over de beide teams. O.M.R.O.O liet de Herculadies niet dichterbij komen, sterker nog de stand kreeg een beter aanzien. Rene maakte de 3-5. De Herculadies kwamen terug tot 4-5. Michelle wist de sluitpost van de O.M.R.O.O te verschalken. De Herculadies putten uit deze aansluitingstreffer hoop op een beter resultaat.

Derde helft
Deze hoop bleek ijdel. Johan maakte de 4-6 voor de O.M.R.O.O. Deze klap kwamen de Herculadies niet meer te boven. Ondanks de 5-6 door Michelle bleef de O.M.R.O.O aan de goede kant van de score: eindstand 5-6. Zo’n nederlaag is een nieuwe ervaring voor de Herculadies maar daar gaan ze geen gewoonte van maken. Na afloop was er nog een gezellig samen zijn in de Herculeskantine waarbij O.M.R.O.O. de overwinning definitief naar zich toetrok.

Voor de leden van Hercules: wat betekent O.M.R.O.O?

Te winnen prijs: Gratis rondje (op kosten van Herculadies staf)

Noot: De Herculadies en de spelers/speelters van O.M.R.O.O zijn uitgesloten van deelname.