Datum

13 februari 2016 8:45

Accommodatie

Onbekend

De afgelopen week hoorde we dat de meneer die altijd onze limonade kwam brengen in de rust van onze thuiswedstrijden dit niet meer zou komen doen. Hij was overleden. Vandaag moesten we uit bij Zaanlandia, omdat Theo zo'n aardige man was zijn we voor de wedstrijd een minuut stil geweest en kregen we tijdens de wedstrijd een zwarte band om onze arm.
Op het kunstgras van Zaanlandia wat bedekt was met een laagje ijs en een temperatuur van -1 begonnen we aan de wedstrijd. In het begin moesten we erg wennen aan het snelle veld. Toen we hier aan gewend waren ging het beter en kregen we kansen om te scoren maar dat lukte toen nog niet. Na rust ging het nog beter, nog voordat de Mamma's bij het veld waren had Nikola zijn eerste er al ingeschoten. Later wist hij dit nog twee keer te doen en ook Achmed maakt een mooie goal. Toch gaf Zaanlandia zich niet zomaar gewonnen en ook zij maakten goals. Het hadden er 5 kunnen zijn maar het werden er slachts twee omdat we met man en macht het doel van Vincent schoon hielden. Daardoor was de eindstand 2-4 voor ons.
Dus gingen we met 3 punten in de tas terug naar Hercules. Daar zagen we dat de vlag van Hercules half stok hing voor Theo Gijssen. Ook de vlag van Zaandijk en P.S.C.K. en zelfs de vlag van AJAX want daar was Theo scheidsrechter geweest vertelde ze.
Ome Theo we vinden het heel jammer dat je er niet meer bent, we zullen je missen.