Datum

10 oktober 2015 12:00

Accommodatie

Onbekend

Na de flinke nederlaag van vorige week stond vandaag Volendam op het programma en met onze knaloranje vrienden weet je het maar nooit. De jongens konden lekker uitslapen want het begin van de wedstrijd was om 12.00 uur. Zonder Ozan (knie) en ook zonder AY (hoofd) werd er aan de wedstrijd begonnen.
We waren toch nog niet zo heel wakker want na slechts 1 minuut spelen lag de bal al achter Vincent in het netje 0-1. Toch lieten we het niet op ons zitten want we weten inmiddels wat strijd leveren is en dat het ons punten oplevert. Na een corner ( 1 van de velen die wij deze wedstrijd zouden krijgen) van Nikola weet Jasper te scoren en de stand is weer gelijk 1-1.
De prachtige groene grasmat van het D veld was helaas door de terreinknecht 3 mm te lang gemaaid waardoor de balsnelheid moeilijk op gang kwam maar door de aanhoudende instructies van Coach Gabor lieten we zo veel mogelijk "de bal het werk laten doen" en de ingestudeerde looplijnen maakt het de RKVV zeer moeilijk om ons te verdedigen. We kwamen dan ook op voorsprong! Een prachtig schot van Nikola verdween tussen de handen van de keeper en de lat 2-1. Volendammers zijn net Duitsers en geven zich niet zomaar gewonnen, na behoorlijk wat druk van hun kant ging de bal toch enigszins ongelukkig over de doellijn 2-2. Nog voor rust weten we op voorsprong te komen, JJ maakte met 110% een "actie" maar werd met 120% tegengehouden wat tranen maar ook een penalty opleverde. De tranen waren snel weg toen hij zelf de penalty mocht nemen en met 130% frustratie ging de bal lettelijk door de keeper heen het doel in 3-2. (ruststand)
Na de rust begonnen we een beetje slapjes want we zouden wel ff winnen, eerst nog een schot op de lat om vervolgens door te zetten naar de 3-3, dat was Volendam.
We waren weer wakker en de strijdlust kwam weer terug, na de 71ste corner van ons liet de keeper de bal los en was Dani er als de kippen bij om de bal in te tikken en de stand op 4-3 te zetten.
Met Julian als rots in de branding werd er voorkomen dat Volendam gevaarlijk werd en zelf kwamen we met schoten van JJ, Tim, Sil en Nikola net niet tot scoren. Vincent haalde er vervolgens op spectaculaire wijze 2 ballen uit die door menig toeschouwer al geteld werd en met een prachtig schot in "het kruis" wist Dani de eindstand op het scorebord te zetten 5-3.