Accommodatie

Onbekend

Zaterdagochtend 08.15 uur, de ochtenddauw trekt van de velden door het doorbrekende zonnetje, de temperatuur is goed, ideale omstandigheden om een lekker potje te voetballen. Helaas nog zonder Ozan wegens een blessure.

Op een vochtige grasmat wordt de warming-up onder leiding van "Coach Gabor" afgewerkt om de jongens warm en scherp te krijgen. Zaandijk staat bovenaan dus we zullen aan de bak moeten.
Met JJ in het doel en Vincent in de spits wordt er aan de wedstrijd begonnen. Helaas bleek al snel dat Zaandijk het betere van het spel had maar door de inzet van onze jongen bleef het lang 0-0.  Het goede combinatievoetbal van Zaandijk leverde een groot aantal kansen op waar er voor de rust 3 van werden benut. Toch bleven wij ook voetballen zoals de trainer het graag ziet. Knap overspel en goede loopacties van Dani en Jasper leverde mogelijkheden op en na zo'n mooie aanval van ons scoorde AY een prachtige goal waarmee de ruststand 3-1 was in het voordeel van Zaandijk.
Na de rust een vol op de aanval spelend Zaandijk, met man en macht werd er door Hercules verdedigd. Nicolai, Julian, Tim, Vincent en Sil samen met JJ hielden door uiterste krachtsinspanningen het doel schoon totdat de ban brak. Zaandijk wist uiteindelijk nog 4 keer te scoren. Wij kregen ook nog een paar kansjes waaronder een schot van Nicolai wat door de keeper van Zaandijk net onder de lat vandaan getikt werd.
De eindstand was 7-1 voor Zaandijk maar de tomeloze inzet van de jongens die gevochten hebben voor iedere meter leverde een zeer tevreden trainer en kijker op en jullie spelers mogen trots op jezelf zijn!