Hoofdsponsor Vita Hypotheekadvies - Hercules Zaandam

Hoofdsponsor Vita Hypotheekadvies

Vita Hypotheekadvies (v/h Hypotheek Advies Noord Holland / HANH) is trots om zich vanaf seizoen 2018-2019 tot en met 2020-2021 hoofdsponsor van sc Hercules Zaandam te mogen noemen. Eigenaar en Herculiet Rob van 't Ent vertelt waarom hij zijn club is gaan sponsoren. En Rob heeft ook nog een cadeautje voor ons.

Rob van 't Ent tekent contract onder toeziend oog van Klaas en Koos

Wie ben ik?
Mijn naam is Rob van 't Ent, eigenaar en adviseur van Hypotheek Advies Noord Holland. Ik ben getrouwd met Saskia, heb vier kinderen en woon in Assendelft. Ik heb bij VVZ, PSCK, Saenden, TOB, sc Hercules Zaandam gevoetbald, toevallig allemaal katholieke verenigingen. Vanaf mijn 18e  tot mijn 42e jaar speelde ik in selectie elftallen. Nu voetbal ik in het 4e elftal van sc Hercules Zaandam en hoop ik nog een kampioenschap in de 8e klasse binnen te halen!

Wat is Vita Hypotheekadvies?
Wij zijn een 100% onafhankelijk advieskantoor voor hypotheken verzekeringen en sinds kort ook met bankfunctie (wij zijn de eerste Regio bank vestiging in Zaandam). Er werken bijna 30 mensen bij Vita Hypotheekadvies en wij hebben tien vestigingen. 


Veel banken en concurrenten roepen wel dat ze de klant centraal stellen, maar bij ons zit het ingebakken in ons DNA, dat kenmerkt ons bedrijf! Wij zijn gespecialiseerd in zeer complexe gevallen, van ingewikkelde holdings t/m BKR coderingen etc. Niet voor niets is onze slogan "van een huis naar een thuis".

Waarom word ik hoofdsponsor?
De basis van mijn bedrijf heb ik voor een deel te danken aan leden van de voetbalclubs waar ik zelf heb gespeeld. Ook veel leden van sc Hercules Zaandam zijn al klant bij ons en ik hoop natuurlijk dat er nog meer zullen volgen! Een goed advies leidt vanzelf tot mond-op-mond-reclame. Door het vertrouwen wat wij kregen, konden wij uitgroeien tot de beste en grootste hypotheek tussenpersoon van Noord Holland! Daar ben ik erg trots op. Daarom probeer ik als sponsor iets terug te doen voor de club en de sport waar ik zoveel aan te danken heb.

Wat wil ik meegeven aan de leden?
Als sponsor probeert Vita Hypotheekadvies de vereniging een beetje verder op weg te helpen. Maar we doen meer, want als je hypotheekklant bij ons wordt, betalen wij één seizoen je contributie! Een cadeautje wat wij je graag willen geven. 
Kom ook in actie en steun je club als sponsor of vrijwilliger. Denk niet dat je al genoeg doet door na een training of na de wedstijd wat te drinken in de kantine, maar ga samen dingen oppakken, zeker als je ziet dat je hulp hard nodig is.

Samen kunnen we de top bereiken op sportief en sociaal gebied en maken we met zijn allen van een vereniging, onze vereniging!


Vita_Hypotheekadvies.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!