Rooster Kantinediensten

We willen elk weekend elkaar ontmoeten in een gezellige kantine en daar ook wat kunnen eten of drinken.
Daarom hebben we een kantinerooster.

Wij vinden het belangrijk, dat er tijdens en na de thuiswedstrijden gelegenheid is om met elkaar gezellig na te praten over je eigen de wedstrijd of die van je dochter of zoon. Die gelegenheid geeft de vereniging door tijdens deze competitie onze kantine elke zaterdag en zondag open te stellen.

Om er voor te zorgen, dat er tijdens het napraten ook kan worden genoten van wat lekkers, willen wij elk weekend een goede kantinebezetting.

Volgens artikel 3.4 en 4.3 van ons Verenigingsreglement,  kunnen alle senioren en ouders/verzorgers van jeugdspelers verzocht worden om hun steentje bij te dragen aan het vervullen van deze kantinediensten.

Op de aangegeven tijden worden er steeds 2 personen verwacht om kantinedienst te draaien. In de ochtend zijn het diensten van 1 ½ uur en in de middag van 2 ½ uur. De aangegeven tijden mogen in overleg met de kantinecommissie worden gewijzigd.

Spelers uit een team of ouders/verzorgers van spelers uit jeugdteams die volgens het rooster aan de beurt zijn, moeten in onderling overleg zelf bepalen wie gaat helpen. Als een team meerdere keren in het rooster staat vermeld, bepalen ouders/verzorgers of spelers onderling wie er de volgende wedstrijden gaan helpen.

Als er geen ouders/verzorgers of spelers beschikbaar zijn voor de aan hen toegewezen kantinedienst, moeten ouders/verzorgers/spelers uit dat team zelf zorgen voor vervanging. Dit kan door ouders/verzorgers/spelers te vragen van andere teams, of door een kennis, vriend(in) of ander familielid de dienst over te laten nemen. In principe mag dus ieder ander als plaatsvervanger een kantinedienst draaien, zolang die persoon tenminste 18 jaar oud is. Maar het oorspronkelijk ingeroosterde team blijft verantwoordelijk voor de vervanging en kan dit dus nooit terugleggen bij de kantinecommissie.

In het rooster wordt telkens met een X aangegeven welke teams thuis spelen. Hierdoor is te zien welke andere teams gevraagd kunnen worden voor vervanging. 

Vergoeding

Bij het niet kunnen vervullen van de aan het team toegewezen wedstrijd, dient het team de vervangers een vergoeding te betalen van € 30,-  ofwel  € 15,- p.p.

Zaterdag senioren

In het rooster staan op een aantal zaterdagen ook de Heren van de zaterdagcompetitie gepland. Voor hen gelden dezelfde regels als voor (ouders/verzorgers van) jeugdteams.

Tenslotte

Het bestuur verzoekt iedere ouder/verzorger van onze jeugd en iedere senior om aan deze nieuwe regeling mee te werken, zodat er elk weekend borg wordt gestaan voor een gezellige sfeer rond onze wedstrijden. Uw investering in de vereniging (van je kind) is goud waard, maar kost slechts een paar uurtjes per seizoen

Met vriendelijke groeten,

Het Bestuur.

Bron: Bestuur
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!