www.hercules-zaandam.nl/Vacaturebank

Facilitaire zaken

11-10-2021

Wil je een voetbalcomplex beheren?

Sc Hercules Zaandam is een amateur voetbalvereniging. En zoals bekend draait een vereniging op vrijwilligers. We beschikken over het mooiste complex van Zaandam. En we doen er alles aan om dat ook zo te houden!

Daarom is Hercules dringend op zoek naar een vrijwilliger met ervaring op het gebied van Facilitair management.

We zijn opzoek naar een Facilitair coordinator/manager

Wie ben je?

Je hebt je sporen verdiend in het beheer van gebouwen of bedrijfsterreinen. Je wil je kennis en ervaring inzetten bij het ontzorgen van onze voetbalvereniging op het gebied van beheer, onderhoud, infra-techniek en veiligheid van ons complex.
Je bent sportief en je hebt wel wat met voetbal. Je bent altijd vrolijk, geduldig en kunt met iedereen goed opschieten, maar je laat je niet ‘poorten’. Je bent geen lijnen trekker, maar je kunt wel ergens een streep onder zetten!

Waarmee kun je ons helpen?
Een paar keer per week ben je het aanspreekpunt voor andere vrijwilligers, die ook actief zijn bij het onderhoud van het complex en omliggende terreinen. Je hebt leidinggevende ervaring die je goed kunt gebruiken voor het aansturen, begeleiden van vrijwilligers, en soms ook van stagiaires. En natuurlijk steek je graag ook de handen uit de mouwen.

Je bent mede verantwoordelijk voor het plannen van onderhoud en denkt actief mee over het optimaal ontwikkelen en benutten van onze complex. Want we voetballen niet alleen bij Hercules! We hebben ook een fysiotherapiepraktijk, ontvangen sporters in onze sporthal, helpen de buren (tennisvereniging TV Zaansport) en binnenkort is er ook een buitenschoolse opvang te vinden op ons adres.

Heb je er al zin in?
Ben je iemand die zijn tijd, kennis en ervaring belangeloos wil inzetten voor onze voetbalvereniging? Neem dat gelijk contact met ons op. We maken graag kennis met je!

Twijfel je nog?
Het is geweldig om samen iets voor elkaar te krijgen! Je in te zetten voor iets wat je echt leuk vindt. Met jouw talent maak je andere mensen blij en inspireer je ze om het beste uit zichzelf te halen. Je zet je eigen kwaliteiten in en ontwikkelt deze ook nog eens in een hele andere omgeving. Je wist zelf niet dat je het (nog) in je had!

Je inzetten voor een vereniging betaalt zich terug. Dubbel en dwars! Niet in geld, maar in voldoening!

Reactieformulier op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder


* = verplicht
Vacature Titel
Kantinecommissie Kantinecommissie
Notulist Notulist(e)
Coördinator Project manager(s)
Onderhoudsmedewerker Consul
Redactielid Lid communicatiecommissie
Commissielid Steun Hercules, word vrijwilliger!
Bestuurslid Bestuurslid P&O
Facilitaire zaken Wil je een voetbalcomplex beheren?
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!