www.hercules-zaandam.nl/Vacaturebank

Commissielid

28-01-2021

Steun Hercules, word vrijwilliger!

Steun Hercules, word vrijwilliger!

 

We kunnen alle hulp gebruiken! Zo zijn wij bijvoorbeeld altijd op zoek naar ‘gastheren/vrouwen’. Op een wedstrijddag begroet je de bezoekende tegenstanders in het wedstrijdsecretariaat en bied je een kop koffie aan. Je geeft de elftallen een sleutel en ondersteunt bij het in vullen van de digitale wedstrijdformulieren. 

Je helpt je club, het is altijd gezellig (je werkt nooit alleen) en je zorgt dat de bezoekende clubs zich thuis voelen. Heel belangrijk voor de uitstraling van Hercules!

Heb je zin om af en toe (of vaak!) te helpen als gastvrouw/heer, meld je hier aan! 

Wil je op een andere manier iets betekenen voor de club…kijk dan bij “vacatures” of in het “Taak- en functieboek“. Je kunt natuurlijk ook gewoon eens binnenlopen bij het secretariaat of je trainer/coach aanspreken!

————————————————————————–

 

FUNCTIEBOEK SC HERCULES ZAANDAM 

We hebben een functieboek voor onze vereniging waarin de taken en functies zijn  vastgelegd.

Waarom? 
Voor iedere organisatie is het belangrijk te weten welke taken er zijn om een organisatie te laten draaien dat daarmee het gewenste doel wordt bereikt. In ons geval is “voetballen” ons doel.
Daarnaast kijk je naar de samenhang van de noodzakelijke activiteiten inclusief de functies.
Door het definiëren van functies wordt duidelijk wie wat doet en waarvoor verantwoordelijk is om daarmee het gewenste doel te bereiken.
Voorbeelden zijn:

  • het regelen van trainingen,
  • voetbalwedstrijden of
  • kantinediensten.

Waar kan ik het functieboek vinden?

Het functieboek is hier beschikbaar. Dit boek is een startdocument van waaruit wij samenwerken en gezamenlijk ons voornaamste doel realiseren namelijk voetballen.
Door met dit boek te werken wordt vanzelf duidelijk of aanpassingen in onze organisatie nodig zijn. Wijzigingen en of aanpassingen in de organisatie of van een functie wordt door het bestuur bekrachtigd en daarna verwerkt in dit functieboek.

Hoe ben ik als ik vrijwilligerswerk doe verzekerd?

Er is een algemene vrijwilligersverzekering waar alle vrijwilligers in Zaanstad automatisch onder vallen, de VNG Vrijwilligersverzekering. Uiteraard gelden hier wel een aantal voorwaarden voor, zie hiervoor: vrijwilligersverzekering 

Ook Zaankanters voor elkaar valt onder deze verzekering www.zaankantersvoorelkaar.nl/hoe-het-werkt/vrijwilligersverzekering

Ook de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering valt hier ook onder, mits de organisatie niet meer dan een half miljoen op de balanstotaal heeft staan.

Voor specifieke vragen kan men contact opnemen met schade@zaanstad.nl

Het bestuur

Reactieformulier op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder


* = verplicht
Vacature Titel
Kantinecommissie Kantinecommissie
Notulist Notulist(e)
Coördinator Project manager(s)
Onderhoudsmedewerker Consul
Redactielid Lid communicatiecommissie
Commissielid Steun Hercules, word vrijwilliger!
Bestuurslid Bestuurslid P&O
Facilitaire zaken Wil je een voetbalcomplex beheren?
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!