Start Jeugd Seizoen 2021/2022

Jeugdcommissie

Beste allemaal,

Het seizoen 2020/2021 zit er al weer op en de zomervakantie is vol aan de gang. Voor ons is dit een mooi moment om even stil te staan en na te denken over de afgelopen periode. Heel veel technische en organisatorische zaken voor en rondom de jeugdteams van Hercules zijn door ons opgepakt, opgefrist en verbeterd. Dat was hard nodig en we zijn er ook best wel een beetje trots op hoe ver we al zijn. De invloed van het Corona-virus was helaas erg groot. Het heeft voor veel menselijk leed gezorgd. We leven mee met iedereen die met de gevolgen van het virus zijn of worden geconfronteerd en hopen dat de schade zo beperkt mogelijk blijft. Sterkte!

Corona heeft er ook voor gezorgd dat de hele voetbalcompetitie heeft stilgelegen en dat heeft een deel van het plezier van het voetballen weggenomen. Er zijn daardoor mensen afgehaakt, maar jullie gelukkig niet. Of het nu was omdat voetbal te leuk is, de voetbalvrienden te belangrijk, de club gesteund moet worden of wat voor andere reden dan ook, we zijn er enorm blij om. Er is geen club, geen sfeer en geen sportbezieling mogelijk zonder jullie allemaal!

De vooruitzichten voor het komende seizoen zijn nog steeds positief en we mogen er vanuit gaan dat we allemaal weer “gewoon” bekerwedstrijden en de competitiewedstrijden kunnen spelen.

De bekerwedstrijden starten in het weekeinde van 4 en 5 september. De trainingen beginnen de week voor de bekerwedstrijden weer.
Op maandag 30 augustus om precies te zijn.

Om ervoor te zorgen dat iedereen weet waar en wanneer er getraind kan worden is het schema hieronder opgenomen.
(Bericht gaat verder onder de afbeelding)
Schermafbeelding_2021-08-10_om_17.37.30.png

Informatieavonden

In september organiseren we informatieavonden. De datums en tijden daarvan gaan we nog doorgeven. We voegen de leeftijdsgroepen die bij elkaar passen samen zodat we op de voor hen georganiseerde avond de juiste, nuttige informatie aan kunnen bieden. Hoe goed we daarbij ook onze best doen, er zullen altijd onderwerpen zijn die belangrijk zijn die we niet van te voren hadden bedacht. Dus, als er dingen zijn die je belangrijk vind, laat het dan weten via jeugdzaken@hercules-zaandam.nl of vraag het ons op de avond zelf.

Tot slot nog even dit. Ben je nog op zoek naar goede informatiebronnen over Hercules of over de te spelen wedstrijden, kijk dan eens naar de apps Voetbal.nl en VoetbalAssist ClubApp.

Via de app Voetbal.nl krijg je toegang tot heel veel wedstrijdinformatie. Bijvoorbeeld: wie zijn de tegenstanders, hoe laat moeten we waar voetballen, de uitslagen van de gespeelde wedstrijden en voor de oudere leeftijdsgroepen, hoe hoog staan we op de ranglijst. Je kan in deze app meerdere teams en spelers instellen als favoriet zodat je vrijwel direct alle relevante wedstrijdinformatie kan zien.

Via de app VoetbalAssist ClubApp zijn alle berichten van Hercules te zien. Tenminste, als je Hercules instelt als de voetbalvereniging die je wil volgen. Omdat de berichtgeving via deze app erg gericht en snel is willen we deze app ook gaan gebruiken om informatie over bijvoorbeeld afgelaste wedstrijden te gaan delen.

Via de website www.hercules-zaandam.nl is natuurlijk ook nog steeds alle informatie over club te vinden.

Fijne zomer en tot september.

Daan en Dyron

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!