Zaalvoetbal - Hercules Zaandam

Zaalvoetbal

Zaalvoetbal bij Hercules

Hercules houdt ons ‘paars-witte vaandel’ hoog in de zaal.

Sc Hercules Zaandam biedt de mogelijkheid om als zaalvoetbalteam uit te komen in een door Koepelvereniging Zaalvoetbal Zaanstad georganiseerde competitie.


Voor meer info, mail de Coördinator Zaalvoetbal via  coord-zaalvoetbal@hercules-zaandam.nl.

———————————————————


Zaal huren voor zaalvoetbal

Behalve zaalvoetbal in competitieverband komt het ook steeds vaker voor dat een groep enthousiaste zaalvoetballers eens een avondje samen wil ballen. Ook dat is mogelijk.
Informeer voor regelmatige huur of incidentele huur door contact op te nemen met met de Coördinator Zaalverhuur!

———————————————————

Koepelvereniging Zaalvoetbal Zaanstreek

Koepelvereniging Zaalvoetbal Zaanstreek (KZZ) organiseert de zaalvoetbalcompetitie vin de Zaanstreek.

Kijk voor meer informatie op Koepelvereniging Zaalvoetbal Zaanstad of meld je aan bij de facebook-pagina van KZ Zaanstreek via KZ-Zaanstreek.

———————————————————

 

Wedstrijdprogramma

Het volledige wedstrijdprogramma is te vinden op Koepelvereniging Zaalvoetbal Zaanstad

 

———————————————————

Sc Hercules Zaandam biedt aan om teams in te schrijven voor het zaalvoetbal

Dit seizoen speelt met een team in de zaal. 

  • Als je je als je als individu wilt aansluiten, neem gerust contact op.
    Misschien dat we je succesvol kunnen koppelen aan een bestaand team.
  • Als je een compleet team wilt inschrijven, dan kan dat natuurlijk ook!
    Uit ervaring weten we dat je zeker acht spelers zeker nodig hebt. Je speelt nl. vijf tegen vijf waarbij continu mag worden door gewisseld. Daarbij moet je ook rekening houden met blessures en afzeggingen….vandaar 8 man!

Om te kunnen zaalvoetballen betaal je als team een vast bedrag. Met een deel van deze contributie betaalt Hercules het inschrijfgeld van ‘jouw team’. De contributie moet altijd volledig vooraf betaald worden. Dit zodat bij tussentijds stoppen van het team o.i.d. Hercules hiervan niet de dupe wordt.
Als er gedurende een seizoen een nieuwe speler bij een team komt, dan 'koopt' hij zich bij dat team in. Hoe dat gebeurt is volledig aan het team zelf, Hercules draagt hiervoor geen verantwoordelijkheid.

De Zaanse zaalvoetbalorganisatie, ‘de Koepel’, vraagt in principe per twee teams één scheidsrechter. Met 4 teams zou dit dus 2 scheidsrechters betekenen.

De eis van één scheidsrechter per twee teams vervallen, maar het nadeel is dat er dus wedstrijden zijn waar geen officiële scheidsrechter aanwezig is. De Koepel wijst dan bij bepaalde wedstrijden de thuisspelende ploeg aan om een scheidsrechter te regelen. Dat mag elke volwassene zijn, maar de tegenpartij moet het er wel mee eens zijn. Is dit het geval dan is de aangewezen persoon op dat moment de officiële scheidsrechter.Ongeveer 2 à 3 keer per jaar wordt jouw team aangewezen om tijdwaarnemingsdienst uit te voeren. Meestal doen twee personen van jouw team dat, maar het mag ook 1 persoon zijn (dit is dan wel minder gezellig). Het wedstrijdprogramma staat op de site van ‘De Koepel’, maar ik zal ook de aanvoerder periodiek het programma sturen.

Natuurlijk zijn er ook regels opgelegd door ‘De Koepel’. Als niet voldaan wordt aan deze regels of er wordt een straf opgelegd door de scheidsrechter dan krijgt Hercules een boete. Deze boete wordt door Hercules weer doorbelast aan het team. Misdraging wordt zowel door ‘De Koepel’ als door Hercules niet getolereerd. Boete en schorsing of uit de competitie halen ka het gevolg zijn.

Voor Hercules en de coördinator zaalvoetbal is het noodzakelijk om een ‘aanspreekpunt’ namens het team het hebben. Van deze persoon is ieder geval een telefoonnummer en e-mailadres nodig,

Inschrijven als individueel zaalvoetballer moet ook per persoon gebeuren. Ook als je als veldvoetballer al bij Hercules speelt. Hiervoor dien je het Aanmeldingsformulier van de Hercules site te halen en met pasfoto’s in te leveren.

Neem contact op met de coördinator zaalvoetbal als je meer wil weten over Hercules zaalvoetbal (coord-zaalvoetbal@hercules-zaandam.nl).

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!