VoetbalTV bij Hercules op PAUZE

27 augustus 2020 12:00

M. van Houten

Bericht van VoetbalTV:
"In de afgelopen twee maanden hebben we via de media veel aandacht en steun voor onze zaak tegen de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) gekregen. Ook heeft de Tweede Kamer een motie aangenomen waarin ze de AP oproept om met VoetbalTV in overleg te gaan over hoe we ervoor kunnen zorgen dat we onze dienstverlening op korte termijn kunnen voortzetten. [..] Omdat VoetbalTV volgens de AP formeel in overtreding is, moeten we met pijn in ons hart aankondigen dat we genoodzaakt zijn om de dienstverlening van VoetbalTV met ingang van donderdag 27 augustus voorlopig te pauzeren en ons op de verdere toekomst te beraden."

Onze vereniging is aangesloten bij VoetbalTV. We zijn trots dat wij één van de eerste amateurvoetbalclubs zijn, die nu met VoetbalTV aan de slag gaat. Download de app en kijk mee!

Wat is VoetbalTV
VoetbalTV is een app waarmee je op je smartphone wedstrijden van Hercules Zaandam kunt bekijken. De hele wedstrijd live bekijken, achteraf nog eens in zijn geheel nazien of alleen in samenvatting. Met de app van VoetbalTV is dit allemaal mogelijk, waar je ook bent.                           

Hoe werkt VoetbalTV
Op het hoofveld van Hercules Zaandam zijn camera’s geplaatst die volautomatisch videoregistraties van onze wedstrijden maken. Dit geldt voor alle 11 tegen 11 wedstrijden (O13 en hoger) die op  het hoofdveld van Hercules worden gespeeld.

Bekijk hier  de eerste beelden: het winnende doelpunt in de laatste minuut van de wedstrijd Hercules zon1 – Vitesse ’22 zon1.

De app van VoetbalTV
Vanaf nu is voor iedereen de VoetbalTV App te downloaden in de appstores van Android en Apple. Met deze app is het daadwerkelijk mogelijk om (live)wedstrijden te bekijken van je favoriete Hercules team(s).

Om toegang te krijgen tot de wedstrijden in de app kun je bij je profiel inloggen met je bestaande Voetbal.nl account! De meeste gebruiken de app Voetbal.nl waarschijnlijk al voor het wedstrijdprogramma’s, uitslagen en de standen dus de kans is groot dat je al een account hebt.

Heb je nog geen account dan kun je deze aanmaken op de website van Voetbal.nl . Ga hiervoor naar www.voetbal.nl. Doorloop de stappen, kies Hercules en je favoriete team(s). Deze account kun je gebruiken voor voetbal.nl, maar ook om in te loggen op VoetbalTV.

Let op: Voetbal.nl en voetbalTV zijn dus twee verschillende apps. 

VoetbalTV is een initiatief van de KNVB en Talpa Network. Meer informatie is te vinden op de website www.voetbalTV.nl.


Bron: Technische commissie
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!