Hercules MO20 in het nieuw dankzij Patina Dakdenkers

26 september 2022 22:15


De meiden van Hercules-Zaandam onder de 20 zijn onlangs volledig in het nieuw gestoken door Patina Dakdenkers uit Beverwijk.

Hercules MO20 speelt dit jaar voor het eerst in de hoofdklasse. Hoger is er niet voor deze leeftijdscategorie en dat maakt Hercules-Zaandam tot de de enige club in de Zaanstreek die op dit niveau speelt. Dit relatief jonge team heeft met Patina Dakdenkers een sponsor die ook op het hoogste niveau opereert. Patina ontwerp, construeert, vervaardigt, beveiligt en beheert platte en hellende daken. 

Wanneer je in de hoofdklasse speelt moet je goed zijn en dat geldt ook voor een dak. Een goed dak is betrouwbaar, comfortabel en moet zo lang mogelijk meegaan. En met een goed dak valt een hoop energie, en dus kosten te besparen. 


Het is niet geheel toevallig dat Patina zich verbindt aan de MO20 van Hercules-Zaandam. Directeur Jordy van Nugteren heeft zelf gevoetbald bij VVZ, één van de clubs waar Hercules uit voort is gekomen. Hij draagt dit meidenteam een warm hart toe en is zelf ook regelmatig langs de lijn te vinden.

IMG_8346.jpg

Staand van links naar rechts: Jordy van Nugteren, Tristan van Oostenbrugge, Fatima Dos Reis Oliveira, Tess Herder, Tessa Mans, Mila Valkenburg, Dewi Duijn, Liv van Houten, Bibi Ulle, Maddox Best, Fleur van Oostenbrugge, Marcel van Houten, Famke Bouwens. Zittend van. Links naar rechts: Noella Lomans, Michelle Dos Reis Pereira, Kaylee Groot, Siena May, Melle van Nugteren, Bodile Hidayat en Meagan de Dood.


Onze MO20 is enorm blij met de nieuwe tenues en dankt Patina Dakdenkers hiervoor.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!