Wie wil er deelnemen aan een AED training bij Hercules?

15 augustus 2022 21:45

Koos Schilder

We willen een AED cursus organiseren samen met de Stichting Reanimatie en AED Onderwijs Zaanstreek. Om dat goed te kunnen doen, willen we nagaan of er voldoende interesse is. Wil je meedoen, lees dan verder en vul het formulier in waarmee je dat aangeeft.

Nuttige informatie
We willen deze cursus inplannen op een dinsdagavond in september. De kosten bedragen EUR 35 p/p. Deze worden per pin betaald op de avond zelf. Je ontvangt hiervoor een kwitantie. Als je vrijwillig aanvullend verzekerd bent, kun je de kosten mogelijk terugkrijgen van je zorgverzekeraar.
Raadpleeg de voorwaarden of neem contact op met je zorgverzekeraar. 

Motiveer je deelname en vol = vol
Het aantal deelnemers per avond is beperkt. Er kunnen maximaal 16 cursisten per avond meedoen. Zonodig organiseren we meerdere avonden. Ben je actief 'in en om het voetbalveld'? Dan heb voorrang boven iemand die dat niet is. Behoor je niet tot deze categorie, of nog niet, dan is je motivatie om deel te nemen aan deze training van belang.

Ben je geinteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in.

  Interesse peiling AED cursus  

Nog vragen?
Kijk op www.reanimatiezaanstreek.nl voor meer informatie. Heb je nog vragen, dan kun je die mailen naar info@hercules-zaandam.nl of contact zoeken met de Stichting Reanimatie en AED Onderwijs Zaanstreek.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur
sc Hercules Zaandam

Bron: Bestuur
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!