Kantinezaken over in andere handen - Hercules Zaandam

Kantinezaken over in andere handen

12 augustus 2022 13:15


De kantinecommissie heeft een nieuwe voorzitter. Na herverdeling van taken is Herman van Wieren gestopt als bestuurder Facilitair/Horeca. Monique Paalman is dit seizoen degene die verantwoordelijk is voor het reilen in zeilen van onze kantine. Monique neemt ook de plaats in van Herman in het bestuur. Wij wensen Monique heel veel succes en danken Herman voor zijn inzet voor Hercules in de afgelopen periode!

Monique stelt zich graag aan iedereen voor.

Beste Herculieten,

Monique_Paalman.jpg

Ik wil mij graag even voorstellen! Mijn naam is Monique Paalman, getrouwd en nog maar 43 jaar jong. Ik ben een geboren Tukker en kwam in 2001 in de Zaanstreek wonen.

Ik ben bij Hercules gekomen omdat mijn zoon Tygo bij Hercules wilde voetballen. Na een korte onderbreking bij v.v. De Wherevogels keerde hij weer terug bij Hercules. Mijn zoon Max wilde het voorbeeld van zijn broer volgen en werd ook lid van Hercules. Zo werd ik een voetbalmoeder van 2 voetballende jongens. Helaas hebben beiden echter besloten om er het seizoen 2022-2023 mee te stoppen. Heel jammer!

Al snel werd ik als voetbalmoeder gevraagd om mee te helpen in de kantine bij thuiswedstrijden van mijn jongens. Ik vond dat best leuk, omdat ik daarmee ook weer een beetje in mijn oude horeca omgeving terecht kwam. Van 2007 tot 2013 heb ik namelijk samen met mijn voormalige echtgenoot een Ierse pub in Purmerend uitgebaat. Maar ook in de keuken als chef-kok heb ik de nodige horeca-ervaring opgedaan.

In 2022 ben ik alweer 6 jaar werkzaam als facilitair manager bij een groot Nederlands bedrijf dat vakantieparken exploiteert.

Het afgelopen seizoen werd ik door Herman gevraagd of ik de exploitatie van de kantine wilde overnemen. Na een aantal gesprekken met Jan de Haas heb ik besloten deze uitdaging aan te gaan. Ondanks het vertrek van mijn jongens bij Hercules heb ik besloten lekker mijn ding te doen, omdat ik het gewoon hartstikke leuk vind. Mijn gezin staat er ook voor 100 % achter en is ontzettend trots met mijn nieuwe uitdaging.

Ik wil mijn uiterste best doen om er een succes van te maken, maar heb daar wel hulp bij nodig! Wil jij mij komen helpen om dat succes mogelijk te maken en het komende seizoen een top seizoen te laten worden, kom langs in de kantine of stuur een mailtje naar moniekje197928@gmail.com.

Bron: Bestuur
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!