In Memoriam (1942 - 2022) Gerard Groot

31 mei 2022 21:00


Op zaterdag 28 mei is op bijna 80 jarige leeftijd Gerard Groot overleden.

De liefde bracht hem naar het Kalf. En dat betekende voor een verdienstelijk VVZ’er, die net tot het eerste elftal was toegetreden, een ‘gedwongen’ overstap naar PSCK.

Vele jaren speelde Gerard in PSCK 1. Hij sloot zijn actieve voetballoopbaan af in het befaamde PSCK acht. Dit team bestond uit ouders van jeugdleden die bijna allemaal wat gingen betekenen voor de PSCK. Zo zette Gerard zich in als trainer, leider, lid van de jeugdcommissie en bij de bouw van PSCK kantine “de Strijd“. Voor vele vrienden en kennissen stond hij klaar als er een stuk dak geplakt moest worden. Dan ging Gerard met een rol dakleer de ladder op. Na de fusie met Hercules kwam hij weer oude VVZ voetbalmakkers tegen. En daar ging Gerard door met zijn inzet als vrijwilliger en zette hij zich in voor het onderhoud van ons complex.

Velen van ons zullen warme herinneringen bewaren aan Gerard Groot, als familieman, goede vriend, fijne buurman, iemand die tot het laatst toe een positief mens was. We wensen zijn kinderen, kleinkinderen, overige familieleden en vrienden heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Velen zullen hem missen.

Bestuur van sc Hercules Zaandam

De uitvaart van Gerard is donderdag 2 juni 2022 om 14.00 uur in de H. Maria Magdalena kerk, Kalf 160 1509BA Zaandam, de begrafenis is aansluitend op het parochie kerkhof. Na afloop is er gelegenheid om de familie te condoleren in kantine van sc Hercules Zaandam.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!