In Memoriam (1939 - 2022) Nico Meijering

24 april 2022 10:30


Op vrijdag 22 april 2022 overleed lid van Verdienste Nico Meijering op 82 jarige leeftijd.

Wij wensen zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden heel veel sterkte toe in deze periode. Een tijd die ook in het teken zal staan van warme herinneringen aan een zeer verdienstelijk verenigingslid.

Als je aan Nico denkt, komen gedachten naar boven van Nico als leider, trainer, praatpaal, mentaal begeleider bij de meisjes en dames afdeling van PSCK. Wat heeft hij daar met zijn vrouw Miep een tijd in gestoken.
Maar als je aan Nico denkt, denk je ook aan de befaamde zakjes autodrop, waar hij als vertegenwoordiger veel van had om uit te delen.
Als je aan Nico denkt, zie je hem lopen langs het veld als hij terreindienst had en zorgde hij voor thee in de rust. Maar ook was hij actief bij allerlei evenementen om de gasten te ontvangen en van muntjes te voorzien.
Als je aan Nico denkt, denk je aan de drukker, de persoon zonder wie je het drukwerk van de vereniging niet in handen had gekregen. Vele jaren heeft hij Rood - Zwart gedrukt en het programma blaadje voor de wedstrijden van het eerste elftal. 
Als we aan Nico denken is het zijn actief jeugdcommissie lid zijn en strijden voor zijn meidengroep. En Nico als scheidsrechter; hij floot jeugdwedstrijden op een speelse en leerzame manier. Door ook uit te leggen waarom hij floot, leerde hij jonge spelers veel over het spel en de regels.
Tenslotte, en ook niet onbelangrijk: Nico als voetballer.  Hij speelde bij de overige senioren met plezier met vele andere Kalvers het mooiste spelletje van de hele wereld!

Velen zullen zich Nico Meijering herinneren als een positief, opgewekt en zeer actief lid. Velen zullen hem missen.
 
Bron: Bestuur
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!