Welke Herculiet is het perfecte plaatje voor ‘Wij zijn Zaanstad’?

1 april 2022 18:30


De collectie van het Zaanse 'Museum of Humanity' bestaat nu al uit meer dan 7000 portretten. Met de portretten en verhalen laten ze iedereen die voor hun lens komt schitteren.
Hun laatste project: Alle 180 nationaliteiten van Zaanstad vastleggen! Daarvoor zijn de fotograven van Zaanse 'Museum of Humanity' op zoek naar de Herculiet die uit een 'uniek' land komt.

Dus wil je meedoen aan hun project en vind je het leuk om gratis een mooi portret van je te laten maken? Meld je hier aan voor ‘Wij zijn Zaanstad’. En als je je laat portretteren, dan trek je natuurlijk wel je Hercules tenue aan, toch!?

"Meld je hier aan voor ‘Wij zijn Zaanstad’ Uit elk land één uniek portret!

We zoeken minimaal één vertegenwoordiger van elke nationaliteit in Zaanstad. Liggen jouw roots in bijvoorbeeld Uruguay, Rwanda, Albanië of Thailand? Meld je dan hieronder aan om je te laten portretteren en je verhaal te delen voor het foto-project Wij zijn Zaanstad. Samen brengen we zo een ode aan de diversiteit van de mensheid.

Een feest van kleuren, verschillen én herkenning. Van jong tot oud, van rijk tot arm, van klein tot lang en van Assendelft tot Zaandam.
 

Als je je opgeeft, krijg je tijdig bericht over het tijdstip, de locatie en extra info. Ook krijg je t.z.t. je eigen foto per mail. Eind juni 2022 zal de expositie Wij zijn Zaanstad feestelijk geopend worden op het Hembrugterrein." 

Meld je aan voor een van deze fotografiedagen:  
Zaterdag 9 april – Museum of Humanity, Zaandam - 11.00 - 17.00 

Zondag 10 april - Museum of Humanity, Zaandam - 11.00 - 17.00 

Het project Wij zijn Zaanstad is onderdeel van ons nieuwe initiatief Coloryourcity.


Aanmelden kan via onderstaande link:
Museumofhumanity.nl/Uniek Portret

 

Bron: Ingezonden
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!