Jan de Haas stopt nog niet als voorzitter van Hercules; hij gaat nog even door!

11 oktober 2021 20:15

Jan de Haas

Na de aankondiging van Jan de Haas dat hij wilde stoppen als voorzitter van Hercules, ontving hij vele reacties. Deze reacties gaven hem nieuwe energie en daarom komt Jan terug op zijn besluit. Het bestuur is daar enorm blij mee. Want met Jan als voorzitter is ons bestuur beter in staat om de uitdagingen waar wij als vereniging voor staan, het hoofd te bieden.

Met hervonden energie wil Jan dit seizoen afmaken. Er waren al een aantal belangrijke zaken waar onze voorzitter actief bij betrokken was. En daar kwam recent nog een acute zaak bij, namelijk de situatie rondom het onderhoud van ons complex en de aansturing daarvan.

Naar aanleiding van diverse oproepen van leden en door acute situatie rondom de commissie Onderhoud & Beheer heb ik mijn voorgenomen vertrek als voorzitter uitgesteld tot eind seizoen 2021-2022. Ik wil mijn verantwoordelijkheid in deze zaak nemen en leiding geven aan de reorganisatie van de afdeling Onderhoud & Beheer.  Hierdoor zal naar ik verwacht minder druk ontstaan op de zoektocht naar een nieuwe voorzitter.

Om de reorganisatie succesvol te laten zijn, is de vereniging opzoek naar een coördinator facilitaire zaken.  
Meer hierover lees je in: WIL JE EEN VOETBALCOMPLEX BEHEREN?

Met vriendelijke groeten. 

Jan de Haas

Bron: Bestuur
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!