Hemelvaart Oranje Festival


Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert sc Hercules Zaandam op donderdag 13 mei een uniek Oranjefestival op sportpark de Kuil.

Oranjefestival

Hercules werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen, rondom het komende EURO2021, te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen. De verenigingen ontvangen hierin allerlei hulpmiddelen, waaronder speciale Oranje-hesjes en een uitgewerkt draaiboek van het Oranjefestival.

Voetballen als Oranje!

De spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!


Wat houdt Oranjefestival in: 
– Veel activiteiten en gezelligheid voor de hele jeugd
– Kom in Oranje tenue!
– Ook voor niet leden> dus neem je vriendje of vriendinnetje mee
– We gaan dribbelen als Georginio, mikken als Danielle, passen als Jacky, scoren als Vivianne, spelen als Frenkie en schieten als Memphis.
– Mini's, O8, O9, O10 van 09:30 uur – 11:00 uur. 9:15 Aanwezig!
– O11, O13, O15, O17 van 11:30 uur – 13:00 uur. 11:15 Aanwezig!

 

Aanmelden leden

Aanmelden als lid van Hercules? Stuur dan een mailtje met je naam en leeftijd naar jeugdzaken@hercules-zaandam.nl

 

Aanmelden niet-leden

Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Als je geen lid bent van Hercules kijk je op het platform www.knvb.nl/alsoranje. Daar staan alle Oranjefestivals vermeld en wanneer je zoekt op sc Hercules Zaandam komt ons Oranjefestival naar voren. Daar vind je dan de mogelijkheid om je in te schrijven. Vanuit Hercules volgt dan een bevestiging en daarna meer informatie over het Oranjefestival.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!