sc Hercules Zaandam organiseert in 2019 opnieuw het Wintertoernooi - Hercules Zaandam

sc Hercules Zaandam organiseert in 2019 opnieuw het Wintertoernooi

16 december 2018 23:30

Toernooi Commissie

Op zaterdag 12 en zondag 13 januari 2019 wordt de derde editie van het Hercules Zaandam Wintertoernooi gespeeld. 80 teams uit verschillende leeftijdscategorieën strijden om de titel 'Winterkampioen' en dat zal nog een lastige klus worden, want het deelnemersveld is opnieuw erg sterk. Dit jaar organiseren wij het toernooi voor de O8, O9, O10 en O11 lichting.

Van iedere leeftijdscategorie hebben wij 20 sterke teams uitgenodigd. Er wordt in vier poules van elk vijf teams gespeeld, waarna er finales worden gespeeld met als inzet een podiumplek. Het deelnemersveld is gevuld met ploegen spelend in de hoogste divisies, met uitzondering van enkele ploegen spelend in de 1e klasse.

Naast de teams van sc Hercules Zaandam, zijn er teams van de volgende verenigingen aanwezig: HTC Zwolle, Purmersteijn, Sporting Krommenie, VV SDZ, KFC, Alliance'22, Buitenveldert, Chaara Football Academy, Pancratius, Always Forward, AV De Dijk, Odin'59, Fortuna Wormerveer en nog veel meer!

 

Het programmaboekje is te downloaden op www.hercules-zaandam.nl of via onderstaande links:

Zaterdag 12 januari O8: Programma O8

Zaterdag 12 januari O9: Programma O9

Zondag 13 januari O10: Programma O10

Zondag 13 januari O11: Programma O11

Hoe nu verder? Zet 12 en 13 januari in je agenda en zorg ervoor dat je aanwezig bent! Dit wordt een groot voetbalfeest!
De kantine zal goed verwarmd zijn, de koffie staat klaar en er zijn boordevol spannende wedstrijden te zien. Iedereen is welkom op sportcomplex 'De Kuil', dus neem je familie, vrienden en collega's mee. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!